info@bestevaerbv.nl
Bel +31 (0)180 855 035

Expertise

Schade-expertises

Mocht er onverhoopt een schade op of aan uw schip ontstaan, begeleiden wij u bij het gehele proces tot een zorgeloos herstel. Hierbij houden wij nauwe contacten met de scheepseigenaar, de reparateur, de verzekeraar en indien noodzakelijk met de tegenpartij. Tevens kunnen wij de schade aan derden behandelen, denk hierbij aan andere schepen en kunstwerken.

Taxaties

Wij verrichten taxaties onder andere in opdracht van scheepseigenaren, verzekeraars, makelaars, banken en andere (financieel) betrokkenen. Door de ruime ervaring zijn onze experts goed op de hoogte van de marktwerking en kunnen wij een reële waardebepaling plaats laten vinden. Mede hierdoor worden onze taxatierapporten door alle binnenvaartbanken geaccepteerd.

Inspecties

Voor uitvoering van certificerende werkzaamheden verwijzen wij u graag naar de Survey pagina. Hier kunnen wij u als Bestevaer Survey B.V. van dienst zijn.

Tevens kunt u bij ons terecht voor diverse andere inspecties, denk hierbij aan bijvoorbeeld een inspectie onder de laadvloer of een toestandsinspectie. Ook voor het opstellen van een in-/uit huur rapport bent u bij ons aan het juiste adres.

Diktemetingen

Onze experts zijn zeer bekend met de eisen en het uitvoeren van diktemetingen aan boord van bijvoorbeeld motortankschepen voor het verlengen van het klasse-certificaat. Vraag uw klassebureau voor de mogelijkheden tot het uitnodigen van Bestevaer Expertise B.V.

Mochten er andere diktemetingen gewenst zijn, dan kunnen wij ook van dienst zijn. Dit kunnen onder andere wanddikte metingen zijn aan beunwanden, ladingtanks, koelbeunen, etc. Met onze apparatuur is het mogelijk door een dunne en gladde laag conservering heen te meten.